БОЛАШАҚ МҰҒАЛІМНІҢ МЕДИАМӘДЕНИЕТІН ҚАЛЫПТАСТЫРУДЫҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ШАРТТАРЫ - Құдайберген, Ш.С.; Абдиркенова, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада болашақ мұғалімнің кәсіби қызметіндегі медиамәдениеттің рөлі түсіндіріледі, сипатталған педагогикалық жағдайлардың маңызы анықталады, болашақ мұғалімнің медиамәдениетін қалыптастыру бойынша практикалық тапсырмалардың мысалдары келтірілген.
Keywords: медиамәдениет; медиасауаттылық; медиабілім; мультимедиа; ақпараттық сауаттылық