РОБОТОТЕХНИКА САБАҒЫНДА HUMANOID РОБОТЫН ЖАСАУ - Төлеубаев, А.; Айтбенова, А.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада робототехника, робот ұғымдары, оны қолдану салалары, Robotis Bioloid Premium жинағы қарастырылған. Сабақ уақытында жинаған Humanoid роботының үлгісі көрсетілген.
Keywords: Робототехника; робот; Humanoid