ОҚУШЫЛАРДЫҢ ҚҰЗЫРЕТТІЛІККЕ БАҒЫТТАЛҒАН ТАПСЫРМАЛАР АРҚЫЛЫ ШЫҒАРМАШЫЛЫҚ ҚАБІЛЕТТЕРІН ДАМЫТУ ЖОЛДАРЫ - Кебиспаева, А.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бүгінгі танда білім саласының алдында дайын білімді, дагдыларды меңгеретін, кайталайтын ғана емес, шығармашылық бағытта жұмыс істейтін, тың жаңалықтар ашатын, біртума ойлау қабілетімен ерекшеленетін жеке тұлға қалыптастыру міндеті тұр. Бұл, әрине, оқушылардың шығармашылық әрекетін дамытуда маңызды мәселе.
Keywords: бiлім беpy; құзіреттілік; технология; оқыту; мүдде