СТУДЕНТТЕРДІҢ КОММУНИКАТИВТІК ҚҰЗЫРЕТТІЛІГІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Италмасов, А.К.; Утегенова, Б.М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2018)
Мақалада студент жастардың коммуникативтік құзыреттілігін қалыптастыруда ғылыми еңбектердегі «құзыреттілік» ұғымы түсіндірілді. Ақпараттық-коммуникативтік құзыреттілікті қалыптастыру жолдарына және әдіс – тәсілдеріне анықтама берілді. Коммуникативтік құзыреттілікті диалогтік технология арқылы қалыптастыру мәселелері сипатталды.
Keywords: коммуникация; құзыреттілік; диалогтік тәсіл