WEB-дизайн негіздері - Айтбенова, А.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2015)
Ұсынылып отырған оқу құралында «Web-дизайн негіздері» курсы бойынша теориялық және практикалық сабақтарға арналған материалдар қамтылған, әр тақырып соңында бақылау сұрақтары мен өзіндік тапсырмалар берілген. Мұндағы материал оқу бағдарламасына сәйкес тақырыптар бойынша практикалық жұмыстардан құралған тарауларға бөлінген. Әр практикалық жұмыста тақырып бойынша сәйкесінше тапсырмаларды орындауға қажетті қысқаша теориялық мағлұматтар, тапсырмаларды орындау үшін әдістемелік нұсқаулар және оларды орындау жолдары, өзіндік жұмыстары үшін тапсырмалар және бекіту сұрақтары қамтылған. Бұл оқу құралын жоғарғы оқу орындарының студенттері, орта мектеп оқушылары және мұғалімдер көмекші құрал ретінде қолдана алады.
Keywords: ҚМПИ оқытушыларының еңбектері; Вычислительная техника