ЕРЕСЕКТЕРДІ ОҚЫТУДАҒЫ МЕДИАРЕСУРСТАРДЫҢ РӨЛІ - Абдрахманова, Д.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада ересектік ұғымы адамның оқу мүмкіндігін анықтайтын категория ретінде, сондай–ақ оның білім беруде қолданылатын медиа ресурстардың танымдық қабілеттеріне әсері қарастырылады. Мақаланың мақсаты – қол жетімді, түсінікті және ересектердің танымдық саласына оң әсер ететін медиа ресурстарды (платформалар, сайттар мен қосымшалар) талдау және таңдау.
Keywords: ересек адам; білім алушы; медиаресурс; платформа; өмір бойы білім алу тұжырымдамасы; Coursera; Stepik; Arzamas academy; Лекториум