ИНКЛЮЗИВТІ БІЛІМ БЕРУ ЖАҒДАЙЫНДА МАТЕМАТИКАНЫ ОҚЫТУДА ОҚУШЫЛАРДЫ БАҒАЛАУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Раисова, Г.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада ерекше білім беруді қажет ететін балалар мен жасөспірімдерді оқытуда бағалау ерекшеліктері көрсетілген.
Keywords: ерекше білім беруді қажет ететін балалар; инклюзивті оқыту; бағалау