РУХАНИ ЖАҢҒЫРУ БАҒДАРЛАМАСЫ АЯСЫНДА ҚАЗАҚ ТІЛІ МЕН ƏДЕБИЕТІ САБАҚТАРЫНДА ЖАҢА БІЛІМ БЕРУ ЖҮЙЕСІ - Курманова, Абосин Айтуаровна; Бекбаева, Салтанат Тулебаевна; Утенова, Замзагуль Тастемировна (My University, 2019)
Бұл мақалада авторлар "Рухани жаңғыру" шеңберіндегі жаңартылған мазмұны бойынша мектеп бағдарламасының мəселелерін қарастырады. В данной статье авторы рассматривают вопросы школьной программы по обновленному содержанию в рамках «Рухани жаңғыру». In this article, the authors discuss the issues of the school program according to the updated contents within the "Rouhani gear".
Keywords: Рухани жаңғыру»; бағдарлама; оқулықтар; тəрбие; Отан; программа; учебники; воспитание; Родина; "Rouhani air" program; textbooks; education; homeland