ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАР– РУХАНИ–АДАМГЕРШІЛІК ТӘРБИЕНІҢ НЕГІЗІ - Джумабаева, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада рухани – адамгершілік тәрбие негізі – ұлттық құндылықтар екендігі туралы айтылады. Қазақтың ұлы ойшылдары мен ағартушыларының еңбектеріндегі жастарды адамгер-шілікке тәрбиелеу, ізгілікке баулу туралы көзқарастарымен байланыстырылған.
Keywords: ұлттық құндылықтар; рухани құндылық; рухани – адамгершілік тәрбиесі