ҚАЗАҚ ТІЛІНІҢ ТАРАУЛАРЫ – ОНЫҢ БАЙЛЫҒЫНЫҢ КӨРНІСІ - Безаубекова, А.Д.; Белозерская, Е.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2015)
Мақалада қазақ тілі тарауларының зерттелгені жайлы жазылған. Қазақ тілінде дыбыс, грамматика, морфология, синтаксис деген сөздердің мағынасы сипатталған Қазақ тілінің қандай бай тіл екені жайлы тоқталған.
Keywords: қазақ тілі; фонетика; грамматика; синтаксис; морфология