ЖАЛПЫ БІЛІМ БЕРЕТІН МЕКТЕПТЕ «КӨРКЕМ ЕҢБЕК САБАҒЫНДА КРИТЕРИАЛДЫ БАҒАЛАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ҚОЛДАНУ» - Сейтмаганбетова, Г. Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада жалпы білім беретін мектепте «Көркем еңбек» сабағында критериалды бағалау технологиясын қолдану әдістері көрсетілген.
Keywords: критериалды бағалау; бейнелеу өнері; оқу бағдарламасы; спиралды оқу; көркем еңбек