ПСИХИКАЛЫҚ ДАМУЫ ТЕЖЕЛГЕН КІШІ МЕКТЕП ЖАСЫНДАҒЫ ОҚУШЫЛАРДЫҢ ҚОРШАҒАН ОРТА САБАҚТАРЫНДА ОҚУҒА ДЕГЕН ЫНТАЛАРЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ БОЙЫНША ТҮЗЕТУ ЖҰМЫСЫ - Алипбаева, Г.А.; Кабиева, А.Н. (My University, 2019)
Аннотация Мақалада кіші мектеп жасындағы оқушылардың психологиялық-педагогикалық ерекшеліктері, олардың оқуға деген ынталары спецификасы жəне оқуға деген ынтаны қалыптастыру бойынша түзету жұмысы туралы айтылады. Abstract The article mentions the psychological and pedagogical features of children of primary school age with mental retardation, the specifics of their training and remedial work on the formation of a desire for learning.
Adjustment work on forming motivation of pupils of junior schoolchildren with a psychological development to study in environment lessons
Keywords: Мсихикалық дамуы тежелген; мотивация; ынта ерекшеліктері; түзету жұмыс; Mental development delay; motivation; enthusiasm; adjustment work