СПАНДИЯР КӨББЕВТІҢ ӘДЕБИ МҰРАЛАРЫНЫҢ ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИНМЕН ҮНДЕСТІГІ - Шауенова, Э.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Берілген мақалада Спандияр Көбеевтің әдеби мұраларының Ыбырай Алтынсаринмен үндестігі қарастырылады. Екі ағартушының идеялары зерделенеді. Шығармашылықтарындағы үндестік салыстырылады.
Keywords: Спандияр Көбеев; Ыбырай Алтынсарин; ағартушылық; мұғалім; білім