ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ИНФОРМАТИКАДА МУЛЬТИМЕДИАНЫ ЖАСАУ ҚҰРАЛДАРЫН ҚОЛДАНУ - Ерсултанова, З.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада студенттердің информатика пәнін оқудағы пәнге қызығушылықтары айтылады. Информатиканың мультимедия бөлімінің кәсіби қызметтегі орны жайлы баяндалады. Microsoft фирмасының заманауи бұлттық технологияларның презентация және видео жасауға арналған өнімдерінің қолдану әдістемелерін зерттеу нәтижелері қарастырылады.
Keywords: педагогика және психология; студент; мультимедиа; презентация; видео