ОҚУШЫЛАРДА КӘСІБИ-ЕҢБЕК ҚАСИЕТТЕРІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Сейтбаттол, С. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Тәжірибелік бағдарлық білім беру
Keywords: кәсіп; еңбек; мамандық; тұлғалық қасиеттер; білім беру; тәрбиелеу