ЗАМАНАУИ САБАҚТАРДА БЕЛСЕНДІ ОҚЫТУ СТРАТЕГИЯЛАРЫН ПАЙДАЛАНУ ЖОЛДАРЫ - Әнуарбек, Әйгерім Жалғасбекқызы; Ермаганбетова, Акбота Жаналыковна (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Қазақстан Республикасының білім беру саласындағы бүгінгі бастыміндеттерінің бірі – жастарға терең білім беру. Ал, оның негізі мақсаты жалпы білім беретін мектептердің оқыту үрдісін жақсартуға білім саласына жаңа технологияларды енгізу болып табылады. Оқу жүйесінде жаңа инновациялық әдіс тәсілдерді енгізу оқушылардың білімге деген қызығушылығын, талпынысын арттырып өз бетімен ізденуге шығармашылық еңбек етуге жол салады. Актуальность. Цель. Одной из основных задач Республики Казахстан в области является углубление образования молодежи. И его основной целью является внедрение новых технологий в сфере образования для улучшения учебного процесса общеобразовательных школ. Внедрение новых инновационных подходов в систему образования способствует интересам учащихся к обучению, мотивации и творческого подхода к самоисследованию. Relevance. Goal.One of the main tasks of the Republic of Kazakhstan in the region is to deepen the education of young people. And its main goal is the introduction of new technologies in the field of education to improve the educational process of general education schools. The introduction of new innovative approaches to the education system contributes to the interests of students in learning, motivation and a creative approach to self-exploration.
Keywords: Білім; мектеп; әдіс-тәсілдер; жаңа технологиялар; жаңғыру; щығармашылық еңбек; Образование; школа; методология; новые технологии; модернизация; творчество; Education; school; methodology; new technologies; modernization; creativity