ҚАЗІРГІ ЗАМАНҒЫ КОМПЬЮТЕРЛІК ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Даут, О.А.; Жузбаев, Н.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін ақпараттандырудың маңыздылығы, мақсаты, талаптары, проблемалары мен оны шешу жолдары, ақпараттандыру кезінде оқу жайлы пайда болатын жаңа көзқарастың мазмұны, Қазақстанда енгізіліп жатқан компьютерлік технологияларды оқыту жобалары бағдарламаларының сипаттамасы мен олардың беретін пайдасы, қазіргі оқу жүйесіндегі оқытудың ақпараттық-компьютерлік технологияларының сипаттамасы қарастырылылады.