КІШІ МЕКТЕП ЖАСЫНДАҒЫ ОҚУШЫЛАРДЫҢ ҚАРЫМ-ҚАТЫНАС МƏДЕНИЕТТЕРІНІҢ ҚАЛЫПТАСУЫ - Жаппар, А.С.; Кушмурзина, Д.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада қазіргі əдіснамалық мəселелер талқыланып, кіші мектеп оқушылары арасындағы қарым-қатынас мəдениетін тəрбиелеу, оқу-тəрбие үдерісінде баланың жеке басының қалыптасу ерекшеліктерін анықтап, білім беруді жəне сыныптан тыс кеңістікте білімді игеру мəселесі көрсетілген. Біз оқушылардың мəдениеттілігін қалыптастыру барысында əлеуметтік маңызы бар тұлғаны қалыптастырудағы қарым-қатынас мəселелерін қарастырамыз.