ШАЙБАЛЫ ХОККЕЙДІҢ ТЕХНИКАЛЫҚ – ТАКТИКАЛЫҚ ДАЙЫНДЫҒЫН ДАМЫТУ - Собянин, Ф.И.; Шынтемиров, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Қазіргі уақытта, балалар мен жасөспірімдерге қысқы спорт түрлерінен білім мен тəрбие беруде əдістемелік құралдар мен зерттеулер жеткіліксіз. Соның ішінде, шайбалы хоккей. Хоккейші қаншалықты шебер болса да, қаншалықты тəсілді болса да, соққылар техникасын қаншалықты еркін меңгерсе де, дəл жəне кенеттен қақпаға шайба лақтырса да, жеңіс үшін бұл артықшылықтар əлі де аз. Осы сұарқатрдың шешемі мақалаға арқау болады.
Keywords: хоккей; коньки; дриблинг