ИННОВАЦИЯЛЫҚ БІЛІМ БЕРУ ЖҮЙЕСІНДЕГІ ОҚЫТУ МЕН ТƏРБИЕНІҢ НЕГІЗГІ ТЕНДЕНЦИЯЛАРЫ - Білісбекова, Динара Білісбекқызы; Мырзагалиева, Айнур Балгабайкызы (My University, 2019)
Қазақстандық білімді əлемдік деңгейге ықпалдастыруда жаңа білім беру жүйесінің нəтижелі болуында мұғалімнің инновациялық іс-əрекеті ерекшеленеді. Инновационная деятельность учителя отличается от эффективности новой образовательной системы в интеграции казахстанских знаний на мировой уровень. The innovative activity of the teacher differs from the effectiveness of the new educational system in integrating Kazakhstan's knowledge into the world level.
Keywords: Инновациялық іс-əрекет; ғылыми ізденіc; капитал; рухани адамгершілік; құзыретті; талдау; түзету; Инновационная деятельность; научные исследования; капитальные; духовные нравственные; компетентные; аналитические; коррекционные