МЕДИА-БІЛІМ ОҚЫТУДЫҢ ONLINE ЖҮЙЕСІНДЕ СТУДЕНТТЕРДІҢ МЕДИАМƏДЕНИЕТІ МЕН МЕДИАҚАУІПСІЗДІГІН ДАМЫТУДЫҢ ШАРТЫ РЕТІНДЕ - Ташетов, А.А.; Отынбай, Д.О. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical University, 2019)
Медиа-білім оқытудың online жүйесінде студенттердің медиа-мəдениеті мен медиа-қауіпсіздігін дамыту шарттарының бірі ретінде қарастырылады (Қазандағы экономика, басқару жəне құқық Институтының тəжірибесі үлгісінде), оқытудың online жүйесінде студенттердің медиа-мəдениеті мен медиа-қауіпсіздігін дамыту мəселелерін теориялық жəне практикалық тұрғыда шешу мүмкіндіктері атап өтіледі.
Keywords: медиа-білім; медиа-мəдениет; медиа-сауаттылық; медиа-қауіпсіздік; қашықтықтан оқыту; online оқыту