RIBES ТУЫСТАС ӨСІМДІКТЕРДІҢ ӨСІРІЛУІ ЖƏНЕ МАҢЫЗЫ - Жаппарқұлова, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Бұл мақалада Ribes тұқымындағы өсімдіктердің екпе көшеттері -қара қарақат жəне қызыл қарақат тұқымдасы жайында қарастырылады. Екпе көшеттерін отырғызуға дайындалуы жəне өзіндік ерекшеліктері айтылған.
Growth and importance of Ribes relative plants
Keywords: Екпе өсімдіктер; қарақат; қара қарақат; қызыл қарақат