ОБРАЗОВАНИЕ В УСЛОВИЯХ РАЗВИТИЯ ТЕХНИЧЕСКИХ СРЕДСТВ - Матушевич, Лариса Викторовна; Мендыбаева, Шнар Жаманшаловна; Нерубайская, Галина Дмитриевна (My University, 2019)
Берілген жұмыста ғылым мен техника өздігінен құнды емес мəселелерді қарастырады. Олар адамдардың өмірін жақсартуға, олардың рухани-адамгершілік дамуына жəне əлеуметтік қатынастар мен қарым-қатынастарды ізгілендіруге ықпал ететін дəрежеде ғана маңызды. В работе рассматриваются вопросы того, что наука и техника ценны не сами по себе. Они важны лишь в той мере, в какой они способствуют улучшению образа жизни людей, духовно-нравственному их развитию, гуманизации социальных связей и отношений. The paper opens the issues that science and technology are valuable not only in their own spheres. They are also important in that way if they help to improve people's life, their spiritual and moral development and also as the humanization of social bands and relations.
Keywords: білім; технологиялар; ғылым; ғаламтор; мұғалімдер; образование; технологии; наука; интернет; преподаватели; education; technology; science; nternet; teachers