ЖАҢА БУЫН СТУДЕНТТЕРІНІҢ КƏСІБИ БАҒДАРЫ - Омарова, Д.А.; Елемисова, А.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада ЖОО студенттерінің кəсіби бағыттылығын қалыптастыру мəселелері қарастырылады. Жаңа буын студенттерінің кəсіби бағдарлауының негізі жоғары оқу орны есептелгесін, олардың алдында жаһандық проблемалар туындауы жайлы сөз қозғалады. Сондай-ақ, мақалада студенттердің кəсіби бағдарларын анықтайтын жəне оны жүйелейтін қашықтықтан оқыту туралы айтылады.