ЖАҢАША ОҚЫТУ-ЖЕТІСТІК КӨЗІ - Суинбеков, А.Т.; Тоқаева, Р.С. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Бүкіл әлемде білім беру жүйелерінің келешек ұрпаққа қандай білім беретіні туралы мәселе қайта қаралуда. Осы мәселе аясында «Балалар ХХІ ғасырда табысты болу үшін нені үйренуі керек?» және «Оқытудың тиімді әдістері қандай?» деген сияқты негізгі сауалдар туындайды. Бұл сауалдар білім беру бағдарламасымен және білім беру бағдарламасын жүзеге асыруда пайдаланылатын педагогикалық тәсілдермен тығыз байланысты.
Keywords: бала; мазмұнды; жаңартылған; білім; қабілетті; мақсат