ТҰЛҒА ҚАЛЫПТАСТЫРУДА ҰЛТТЫҚ ҚҰНДЫЛЫҚТАР НЕГІЗІНДЕ БІЛІМ МЕН ТӘРБИЕ БЕРУ - Жарасбаева, З.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ұлттық құндылықтарды меңгертуді қарастыра отырып білім алушылардың бойында ұлттық сана–сезім мен отаншылдық қасиеттерді сіңірген, елінің тағдыры үшін жауапкершілігі жоғары тұлғаны тәрбиелеу мәселелері қарастырылады.
Keywords: тұлға тәрбиелеу; ұлттық тәрбие; ұлттық қасиет; дәстүр; оқушылардың ұлттық құндылық қасиеттерін қалыптастыру негізі; ұлт құндылығы