Б. МОМЫШҰЛЫНЫҢ ҚАНАТТЫ СӨЗДЕРІНІҢ ТӘРБИЕЛІК ҚҰНДЫЛЫҒЫ - Токжанова, М.У.; Амримова, Ж.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ер жетіп келе жатқан ұл– қыздыңрухани дамуына Б. Момышұлының нақыл сөздері әсер етеді.Қанатты сөздерді балалар тез ұғып алады.Қысқа сөздің ішінде үлкен ой бар.Қазақ тілі мен әдебиеті сабақтарында қанатты сөздердің қолдану әдісі көрсетіледі.
Keywords: Бауыржан Момышұлы; қанатты сөздер; ұлттық тәрбие; адами құндылық