БІРТҰТАС ТӘРБИЕ НЕГІЗІНДЕ ОҚУШЫЛАРДЫҢ ЭМОЦИОНАЛДЫҚ САУЛЫҒЫН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ - Осипова, Б.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада мектеп психологтарының оқушыларға психологиялық қолдау көрсетіп, олардың эмоционалдық және психикалық жағдайын бақылауының маңызы туралы айтылған. Психологтар балалардың өзін–өзі бағалауын арттырып, қиындықтарды жеңуге көмектеседі.
Keywords: эмоционалдық саулық; мектеп; тәрбие; мұғалімдер; оқушылар; жеке қарым–қатынас; ойын элементтері; өзара көмек; ата–аналар; психолог; спорт; шығармашылық; өмірлік дағдылар; қауіпсіздік