ОҚУШЫЛАРДЫҢ БІЛІМ САПАСЫН АРТТЫРУДА ӨЗІНДІК ЖҰМЫСТАРДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ - Анасова, А.Б.; Жусупова, Д.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Авторлар берілген мақалада жаңартылған оқу бағдарламасы аясында Қазақстан тарихын оқытуда оқушылардың өзіндік жұмыстарын ұйымдастырудың жолдары мен əдістерін көрсеткен.
Keywords: Өзіндік оқу іс-əрекеті; оқытудың жаңартылған білім беру бағдарламасы; дидактикалық материалдар; педагогикалық үдеріс