ГЕОГРАФИЯ ПӘНІН ОҚЫТУ ҮДЕРІСІНДЕ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ӨЗЕКТІ АСПЕКТІЛЕРІ - Байшева, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада география пәнін оқытуда инновациялық технологияларды қолданудың тиімділігі зерттелді. Зeрттеу бaрысындa цифрлық білім бeру рeсурстары, интерaктивті кaрталар және онлайн платформалардың оқушылaрдың білім сапaсына әсері талданды. Эксперимент нәтижелері инновациялық әдістерді енгізу оқушылардың пәнге деген қызығyшылығын арттыpып, білім дeңгейін жоғaрылaтатынын көрсетті.
Keywords: инновациялық технoлогиялар; географияны оқыту; цифpлық білім беру; интерaктивті карталaр; онлайн платформалар