МІНЕЗ БЕН АҚЫЛ ЖАРАССА – АДАМГЕРШІЛІК ҰТАДЫ - Айгүл, А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Аталған мақалада еліміздің болашағы жастарымыздың мықты, сенімді, ержүрек, қайратты және білімді болып қалануында ұлттық тәрбиенің маңызды екенін атап көрсетеді. Ұлттық салт–дәстүрді жас–жеткіншектің бойына сіңіріп өсіру, отбасы тәрбиесі, ата–бабаларымыздан өсиет болып қалған әдет–құрыпты жалғастыру өте маңызды екенін айтады.
Keywords: отбасы; салт–дәстүр; әдет–құрып; тәрбие; халық; тәуелсіздік; адамгершілік; ұлы тұлғалар; ғаламтор; әлеуметтік желілер