ДИСКУССИВТІ ЭССЕ ЖАЗДЫРУ ЖОЛДАРЫ - Кабденова, С.К.; Шамганова, Ж.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Ұсынылған мақалада эссе түрі – дискуссивті (келісу–келіспеу) эссесін жазу жолдарын ұйымдастыру, жазу жолдары туралы жазылған. Шығармашылық жазылымның бұл түрін оқушыға қалай ұсынуға болады, оның шарттары қандай болатыны жайлы айтылады. Мұғалімдерге ұсыныс түрінде бірнеше тақырыптар мен бір эссе түрі беріледі.
Keywords: эссе; шығармашылық; жазылым