Дифференциалдық геометриядан есептер жинағы - Асқанбаева, Ғ.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2016)
Оқу құралында дифференциалдық геометрияның қисықтар және беттер теориясы қарастырылған. Пәннің әрбір тарауы үшін қысқаша теориялық мәліметтермен қоса, есептер және олардың шешу жолдары көрсетілген. Студенттерге өз білімдерін тексеру үшін тест тапсырмалары, өздік тапсырмалар ұсынылған. Оқу құралы 5В010900-Математика мамандығы бойынша оқитын студенттерге арналған.
Keywords: ҚМПИ оқытушыларының еңбектері; қисықтар теориясы; беттер теориясы