ТҰЛҒАНЫҢ ДАМУЫН ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ–ПЕДАГОГИКАЛЫҚ СҮЙЕМЕЛДЕУ - Елеусизова, М.Н.; Жаксылыкова, А.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақала жалпы білім беретін мектепте оқушылардың жеке басының дамуын психологиялық–педагогикалық қолдаудың практикалық моделіне арналған. Оның қоғамның жеке тұлғаға қойылатын қазіргі талаптарына сәйкестігі қарастырылды. Қазіргі мектепте Денсаулық сақтау ортасының жұмыс істеу мәселесіне ерекше назар аударылады.
Keywords: тұлға; психологиялық–педагогикалық сүйемелдеу; білім алушылар; педагогикалық ұжым; білім беру ұйымы; қоғам