МЕКТЕПТЕ ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМИ САУАТТЫЛЫҚТЫ ҚАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ ПӘНДЕРДІҢ ӨЗАРА ӘРЕКЕТТЕСТІГІ - Сагадиева, К.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мақалада «функционалдық сауаттылық», «ғылым жаратылыстану сауаттылығы», «пәнаралық байланыс», «интеграция» негізгі ұғымдарына тікелей қатысты және педагогтердің заманауи мектептің өзекті мәселелерінің бірі функционалдық сауаттылықты қалыптастыруда пән аралық байланыс пен көлденеңнен жоспарлауды тәжірибеге енгізу мүмкіндіктері қарастырылған.
Keywords: функционалдық сауаттылық; ғылыми жаратылыстану сауаттылығы; пән аралық байланыс; интеграция