НАҚТЫ ТАҚЫРЫП БОЙЫНША САПАЛЫ БІЛІМ АЛУҒА МҮМКІНДІК БЕРЕТІН БІР ТЕХНОЛОГИЯ ТУРАЛЫ - Мусилимов, Б.; Мусабекова, З.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Жұмыста қойылатын негізгі талаптың бірі – оқытылатын пән бойынша сапалы білім алуға мүмкіндік беретін технологияларды және әдістемелік тәсілдерді тиімді пайдалануды оң шешу болып табылады.
Keywords: ақпараттық оқыту технологиясы; сапалы оқып–үйрену; алгоритмдеп оқыту әдісі; аргументациялап оқыту әдісі