ТАРИХИ КОНТЕНТТЕГІ ИНСТАГРАМ ПАРАҚШАСЫН ҚҰРУ АРҚЫЛЫ 9-СЫНЫП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ SOFT SKILLS ДАҒДЫЛАРЫН ДАМЫТУ - Абдикенова, Э.Д.; Аликулова, М.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада Қостанай ФМБ НЗМ тарих пәні мұғалімдерінің бірлесе жүргізілген зертеу жұмысы қарастырылады. Мақала орта буын мектеп оқушыларының сыныптан тыс жұмыс шеңберінде жұмсақ дағдыларды дамыту мәселесін зерттеуге арналған. Тарихи контенттегі Instagram аккаунты жұмсақ дағдыларды дамыту құралы ретінде анықталды. Мақалада зерттеудің әдістемесі қарастырылады, зерттеу барысы талданып, сонымен қатар қорытындылар мен ұсыныстар көрсетіледі.
Keywords: қатты дағдылар; жұмсақ дағдылар; тарихи контент; цифрлық дағдылар; тарихи ескерткіштер