Студент жастардың коррупцияға қарсы позициясын қалыптастырудың психологиялық-педагогикалық аспектісі - Назмутдинов, Р.А.; Каирова, Б.К. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2016)
Әдістемелік құралда жастардың моралдық-этикалық принциптері мен ішкі тұлғалық мәдениетін нығайтуға арналған теориялық-практикалық материалдар қарастырылған. Өскелең жас ұрпақтың коррупция (жемқорлық) сияқты әлеуметтік қауіпті құбылысқа қарсы тұрып, тәуелсіз еліміздің азаматтарының құқықтық құндылықтары мен мәдениетін байыту көзделген. Әдістемелік құрал педагогикалық мамандықта оқитын студенттерге, соның ішінде «5В010300-Педагогика және психология», «5В050300-Психология», мамандықтарына және мектеп психологтарына, кураторларға, оқытушыларға, жастар тәрбиесімен айналысатын мамандарға арналған.
Keywords: ҚМПИ оқытушыларының еңбектері