БОЛАШАҚ МАМАН ДАЯРЛАУДА ДИАЛОГТІК ОҚЫТУДЫҢ РӨЛІ МЕН ОРНЫ - Италмасов, А.К.; Утегенова, Б.М. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Мақалада жоғары оқу орындарында, диалогтік оқытудың маңыздылығына тоқталу және практикада диалогті оқытудың тиімді пайдалану жолдары көзделеді.
Keywords: диалог; диалогтік оқыту; коммуникация