КӨКӨНІС ДАҚЫЛДАРЫНЫҢ ЖІКТЕЛУІ МЕН МАҢЫЗЫН ТАЛДАУ - Жоламан, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Көкөністерді ботаникалық, шаруашылық жəне тіршілігінің ұзақтығына байланысты жіктеу қабылданған. Мақалада көкөніс дақылдарының жіктелуі мен маңызына жете талдау жасалып, қиярдың бірқатар сорттарын зерттеудің барысы қарастырылады.
Analysis of the classification and value of vegetable crops
Keywords: көкөніс шаруашылығы; ботаникалық жіктеу; көкөніс дақылдары; қиярдың сорттары