ҚОСТАНАЙ ЖЕРІНДЕГІ ТАРИХИ ОРЫНДАР ЖӘНЕ «РУХАНИ ЖАҢҒЫРУ» БАҒДАРЛАМАСЫ - Мұратұлы, Д.; Қалиев, Д.Д. (My University, 2018)
Тарихи орындар тарих сабақтастығынан, ұрпақтан-ұрпаққа қалған материалдық деректер болып табылады. Рухани жаңғырудағы ұлттың өткені жайлы құнды жәдігерлер ең маңызды фактор.
Keywords: рухани-адамгершілік дамуы; рухани касиеттері; ұлт бірлігін қалыптастыратын басты фактор; моральдік нормалар