ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ БЕРУДЕ ПЕДАГОГТЕРГЕ ҚОЙЫЛАТЫН НЕГІЗГІ КӘСІБИ ТАЛАПТАР - Жутова, Е.М.; Таскенова, А.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Қазіргі таңда білім беру жүйесінде заман талаптарына сай білім беру технологияларын жетілдіру үшін педагог мамандар оқытудың әлемдік жетістіктерін, ең тиімді әдіс-тәсілдерін зерттеп, тәжірибе жүзінде сынап, оны практикамызға енгізіп, жұмыс істеп келеміз. Оқытудың бірнеше әдісін салыстыра қарастыру арқылы әр оқытушының өзінің мүмкіндігі мен бейімділігіне қарай білім берудің жаңа технологияларын таңдап, сұрыптап, қолданып отырады.
Keywords: технологиялар; құзіреттілік; білім беру компоненттері; коммуникативтік; кәсіби маман; сарапшы; дамытушылық; тәуелсіз; тұлғалық; шеберлік