«ҮНДЕСТІК» ЖОБАСЫ ШЕҢБЕРІНДЕ МЕКТЕПТІҢ ОҚУ-ТӘРБИЕ ПРОЦЕСІНЕ ТАРТУ МАҚСАТЫНДА АТА-АНАЛАРДЫҢ МҮДДЕЛЕРІН ЗЕРТТЕУ - Ахметова, М.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бүгінгі таңда білім беру ұйымы мен ата-аналар арасындағы өзара іс-қимыл заманауи білім беру жүйесін жаңғыртуды ескере отырып қарастырылуда. Өзара әрекеттесу ата-аналарға білім беру қызметтерінің «тапсырыс берушілері» ретінде, сонымен бірге олардың сапасын дұрыс бағалай алатын және білім беру қажеттіліктері мен оқу процесін өзін-өзі ұйымдастыруға қойылатын заманауи талаптарға сәйкес студенттердің оқу іс-әрекетін оңтайландыруға қатысатын белсенді, адал және жауапты тұтынушыларды бағдарлауды қамтиды.
Keywords: жаңа көзқарас; заманауи; инновация