«МҰҒАЛІМ-ОҚУШЫ» ЖҮЙЕСІНДЕГІ ҚАРЫМ-ҚАТЫНАСТЫҢ ЭМОЦИОНАЛДЫ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ ЖӘНЕ ОНЫҢ ОҚУШЫНЫҢ ОҚУ МОТИВАЦИЯСЫНА ӘСЕРІ - Абдраманова, Қ.С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Мұғалім мен оқушы қарым-қатынасы білім сапасын арттыруға ықпал ететін маңызды фактор. Оқушының білім алушылық әлеуетін ашу, академиялық жетістіктерін арттыруда коммуникацияны тиімді орнату қажет. Сенімді, өзара дамуға әсер ететін қарым-қатынас орнатудың өзіндік қиындықтары бар. Мақалада қарым-қатынас тапшылығын азайту бойынша ақпараттар берілген.
Keywords: қарым-қатынас; жетістік; оқушы; мұғалім