LESSON STUDY ТӘСІЛІ – ОҚЫТУ САПАСЫ МЕН ТӘЖІРИБЕНІ ЖАҚСАРТУДЫҢ КЕПІЛІ - Козганбаева, М.Т. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада мұғалімдердің зерттеу сабағының тәжірибесі, қазақ тілі мен әдебиеті пәні мұғалімдерінің бірлесіп сабақ жоспарлау практикасының жағымды жақтары көрсетілген. Мақалада Lesson Study тәсілі арқылы оқушылардың айтылым дағдысын дамыту жолдары көрініс тапты.
Keywords: жоспарлау; әдіс-тәсілдер; тиімділік; рефлексия