РУХАНИ ЖАҢҒЫРУ- БІЛІМ САЛАСЫНДАҒЫ МАҢЫЗДЫ БЕТБҰРЫС - Хамзина, Күлшат Бақытжанқызы; Жаппар, Айдын Серікбайқызы (My University, 2019)
Бүгінгі таңда əлем көз ілеспес жылдамдықпен өзгеріп жатыр. Əлемнің бағыты, болашағы тұманды болып тұрған сəтте, Елбасы Н. Ə. Назарбаевтың «Болашаққа бағдар: рухани жаңғыру» атты бағдарламалық мақаласы елді жарқын болашаққа бастайтын даңғыл жол болмақ. Сегодня мир меняется с невероятной скоростью. Когда мир движется вперед и будущее туманно. Программная статья Н.Назарбаева «Ориентация на будущее: духовное обновление» станет путем к светлому будущему страны. Today the world is changing at an incredible speed. When the world moves forward and the future is foggy. The program article of N. Nazarbayev “Orientation to the future: spiritual renewal” will be the way to the bright future of the country.
Keywords: бағдарлама; білім беру жүйесі; көптілді білім; білім беру; программа; система образования; полиязычное обучение; воспитание; programme; education system; trilingual education; upbringing