МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ МЕКЕМЕДЕ БІЛІМ БЕРУ ҮРДІСІНІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Кадырова, А.Е.; Кадырова, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мектепке дейінгі тәрбие мен оқытудың үлгілік оқу бағдарламасының мазмұнын, соның ішінде мектепке дейінгі ұйымның жұмыс бағытын ескере отырып, балаларды қазақ халқының ұлттық құндылықтарына, отбасылық құндылықтарға, патриоттық сезімге, Отанға деген сүйіспеншілікке, мәдени-әлеуметттік нормаларға баулу, қауіпсіз мінезқұлық қағидаларын қалыптастыр.
Keywords: педагог; когнитивтік дағды; тәрбиелеу-білім беру процесі; физикалық; коммуникативтік; танымдық дағды