МЕМЛЕКЕТТІК ДУМАДАҒЫ ҚАЗАҚ ДЕПУТАТТАРЫ ЖӘНЕ ЖЕР-СУ МӘСЕЛЕСІ - Анасова, А.Б.; Исенова, А.Т. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2015)
Бұл мақалада авторлар Мемлекеттік Думадағы қазақ депутаттары-ның қызметіне және олардың көтерген мәселелеріне талдау жасаған. Әсіресе, олардың жер-су мәселесіне байланысты талаптары мен ұсыныстары қарастырылады.
Keywords: Мемлекеттік Дума; жер-су мәселесі; әкімшілік-аумақтық ереже; мұсылман фракциясы; жер - құқықтық нормалар