ДЕҢГЕЙЛІК МЕҢГЕРУДЕ ДИАЛОГТЫҚ СӨЙЛЕУ МӘСЕЛЕСІ - Сулейменова, А.Б.; Кокишева, М.Б.; Жусупова, Н.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада қарастырылғанқазақ тілі бір ұлт пен екінші ұлттың арасында түсінісу,сөйлесу құралы болуы үшін қазақша сөйлеуді қалыптастыру керек. Қазақ тілі екінші тіл ретінде осындай мақсатты жүзеге асыру үшін меңгеріледі.
Keywords: шағын диалог; көп тілде сөйлеу; оқу бағдарлама; деңгейлік тіл; азаматық; лингвистикалық