ОҚУШЫЛАРДЫ БІР ТҰТАС ТӘРБИЕ БАҒДАРЛАМАСЫ АРҚЫЛЫ РУХАНИ–АДАМГЕРШІЛІККЕ ТӘРБИЕЛЕУ - Ерекина, Н.С.; Хамзина, К.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Қазіргі уақытта мектептер біртұтас тәрбие бағдарламасы бойынша тәрбие жұмыстарын жүргізуде. Мақалада біртұтас тәрбие бағдарламасын жүзеге асырудағы тәрбиелік іс–шаралардың жүргізілуі қарастырылады.
Keywords: Біртұтас тәрбие бағдарламасы; мектеп; отбасы; ұлттық рух; мейірім